τα-είπε-όλα-η-εριέττα-κούρκουλου-λάτση-7467

Τα είπε όλα η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Όλοι μιλούν για το δημόσιο μήνυμα της για την τραγωδία με το βρέφος στην Άρτα

Άρτα: Το μήνυμα της Εριέττας Κούρκουλου για τη τραγωδία

Το τραγικό περιστατικό στην Άρτα με το νεκρό βρέφος, συγκλόνισε την Ελλάδα. Πολλοί είναι οι γονείς που κατέθεσαν την άποψη τους για τη τραγωδία, άναμεσα τους και η Εριέττα Κούρκουλου. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση, ορμώμενη από το οικογενειακό δράμα της Άρτας, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα.

Η ίδια τόνισε πως η ευθύνη δεν είναι μόνο του 37χρονου πατέρα, αλλά και του κράτους που δεν παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη σε νέους γονείς και πολλοί συμφώνησαν μαζί της.

«Πήρε χρόνο… Πήρε χρόνο ακόμα και για εμένα να καταλάβω ότι είναι δικός μου. Πήρε χρόνο για εμένα που τον είχα στην κοιλιά μου 9 μήνες, που του μιλούσα και του διάβαζα παραμύθια, που τον ένιωθα να στριφογυρίζει μέσα μου και καταλάβαινα πότε είχε λόξιγκα καιρό πριν τον πάρω αγκαλιά.

Για τον πατέρα του πήρε περισσότερο χρόνο η συνειδητοποίηση ότι έγινε μπαμπάς. Χρειάστηκε να αναπτύξει πρώτα μια στοιχειώδη επικοινωνία με το μωρό μας. Πήρε χρόνο, αλλά είχαμε χρόνο. Εγώ είχα τον χρόνο να καθίσω σπίτι και την δυνατότητα να τον παίρνω μαζί μου στην δουλειά.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για το τραγικό συμβάν στην Άρτα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ