δεν-πήγε-καθόλου-καλά-αυτό-το-ραντεβού-6525

Δεν πήγε καθόλου καλά αυτό το ραντεβού: Πήγε στην τουαλέτα για να τηλεφωνήσει και βγήκε έτοιμος να την παρατήσει στο First Dates

First Dates: Το ζευγάρι που δεν ταίριαξε καθόλου

Το νέο ριάλιτι γνωριμίων του Star επέστρεψε δυναμικά το βράδυ της Κυριακής με δεύτερο επεισόδιο. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι άβολες στιγμές ανάμεσα σε κάποια ζευγάρια. Ειδικότερα το ζευγάρι που ξεχώρισε ήταν η Αρετή και ο Σπύρος για την χημεία που δεν υπήρχε αλλά και για την απόπειρα του Σπύρου να το βάλει στα πόδια.

«Ωχ, ήρθε το ραντεβού μου; Να κοιτάξω; Να κρυφοκοιτάξω;» είπε αρχικά η Αρετή.

«Εντάξει, σαν πρόσωπο καλός είναι αλλά είναι λίγο κοντός για μένα. Δεν θα μπορώ να φοράω τακούνια» τόνισε στην κάμερα να προσθέσει πως «τουλάχιστον έχει ένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει. Γκρίζα μαλλιά».

Ενώ και ο Σπύρος φάνηκε να απογοητεύεται από το ραντεβού καθώς μόλις κάθισαν πήγε στην τουαλέτα προκειμένου να πάρει τηλέφωνο τον κουμπάρο του.

Αφού ήρθε το φαγητό στο τραπέζι ο Σπύρος είπε:  «Εμένα μου επιτρέπεις να πάω λίγο στην τουαλέτα να πλύνω τα χέρια μου;».

H Αρετή χωρίς να ξέρει τι την περιμένει του απάντησε: «Ναι ναι φυσικά, θα ανακατέψω την σαλάτα περιμένω βέβαια».

O Σπύρος σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε προς το μπάνιο και τηλεφώνησε στον φίλο του για να τον ρωτήσει αν πρέπει να φύγει αφού κατάλαβε ότι το ραντεβού με την Αρετή δεν θα πάει  καλά.

«Στην πρώτη επαφή θεώρησα ότι το ραντεβού δε θα πάει και τόσο καλά. Δε θα φάμε λέω σήμερα, δε θα φτάσουμε και στο γλυκό. Κολλητός μου, φίλος μου, κουμπάρος είναι όλα μαζί αδερφός του είπα τι να κάνω είμαι εδώ να κάτσω; Να φύγω; Τι να κάνω; Μου είπε να κάτσω να το ζήσω και ό,τι προκύψει σιγά», ανέφερε στην κάμερα ο 42χρονος Αρτινός, δηλώνοντας ουσιαστικά ότι είχε απορρίψει την Αρετή από την πρώτη ματιά και έψαχνε τρόπο να ξεφύγει.

«Είμαι χωρισμένος εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου, δεν έχω βγει ραντεβού το τελευταίο διάστημα και ομολογώ πως είμαι ντροπαλός.

Το φλερτ όμως είναι ωραίο να το έχει οποιοσδήποτε στη ζωή του γιατί απελευθερώνεσαι και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα» δήλωσε με τη σειρά του, ο 42χρονος Σπύρος

«Ήρθα εδώ για να ζήσω λίγο από αυτή την τρελή ζωή που μου είχε λείψει γιατί παλιά ήμουν πολύ της τρέλας.

Όσο μεγαλώνουν όμως τα χρόνια αρχίζεις να τραβάς χειρόφρενο και δεν τα κάνεις αυτά.

Οπότε είπα να κάνω αυτό το βήμα και να το ζήσω».

First Dates: Άραγε θα ξαναβγούν ο Σπύρος και η Αρετή;

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ