καλά-νέα-από-τον-κώστα-λεφάκη-η-σελήνη-7261

Καλά νέα από τον Κώστα Λεφάκη: Η σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει χρήματα για τους Παρθένους και άλλα 3 ζώδια

Ζώδια: Η σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει απολογισμούς και χρήματα

Η Σελήνη πέρασε σήμερα στον Αιγόκερω και ενώ πολλά ζώδια θα βρεθούν αντιμέτωπα με ψυχρούς απολογισμούς, τρία ζώδια θα ευνοηθούν στον τομέα των οικονομικών.

Σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, θα έρθει «μπερντές» για Παρθένους και άλλα 3 ζώδια, θα πνιγούν στο χρήμα.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες ανησυχίες σας έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την προώθηση κάποιων υποθέσεών σας. Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα χρειαστεί την βοήθειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας πιέσουν κάπως σήμερα. Τακτοποιείστε τις εκκρεμότητες σας χωρίς άγχος και βιασύνη. Προσπαθήστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα σε μια σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει έντονα. Φανείτε προνοητικοί στις διαδικασίες και χειριστείτε το θέμα με ανοικτό μυαλό. Προσέχετε μην κάνετε λάθη στην διαχείρισή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικές επιτυχίες σας ανοίγουν τα φτερά. Ίσως μάλιστα ξεκινήσετε και κάποιες δραστηριότητες στο σπίτι σας, και καλά θα κάνετε. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συναισθηματικοί δείχνετε σήμερα. Προσέχετε την συμπεριφορά σας με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, και μην σκαλίζετε κάποιες ανοιχτές σας πληγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια θαυμάσια μέρα για τα οικονομικά σας που μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Η ατμόσφαιρα αποσυμπιέζεται και τα χαμόγελα επιστρέφουν στο πρόσωπό σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην είστε επιπόλαιοι σήμερα, και μην αμελείτε τις τυπικές σας υποχρεώσεις. Βρείτε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε, και μην αναλώνεστε σε άσκοπες δραστηριότητες.

Οι προβλέψεις των ζωδίων σήμερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διεκπεραιώστε κάποιες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και αναζητήστε λύσεις σε νομικά θέματα. Μια συνάντηση με φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να αποβεί πολύ εποικοδομητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας και μην φοβάστε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Η διερεύνηση κάποιων δύσκολων θεμάτων θα σας ανοίξει δρόμο στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποια λύση μπορεί να βρεθεί ξαφνικά που θα σας αποσυμπιέσει οικονομικά. Οικονομικά θέματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Αναγνωρίστε και στηρίξτε κάποιες ισορροπίες στην δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακολουθήστε την συμβουλή κάποιου φίλου σας. Κάποιος έχει πραγματικά διάθεση να σας βοηθήσει στα προβλήματά σας. Συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ευνοούνται σήμερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αφηρημάδα σας μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Πατήστε γερά τα πόδια σας στο έδαφος και μην χαλαρώνετε τώρα που έχετε ευκαιρίες να κάνετε ουσιαστική πρόοδο στις υποθέσεις σας.

πηγή: elle.gr

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ