μας-τα-έχεις-κάνει-τσουρέκια-άνευ-πρ-21002

«Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια»: Άνευ προηγουμένου ένταση στο πλατό του ”Aλήθειες με τη Ζήνα”, αποχώρησε έξαλλος ο Κουσουλός

Ζήνα Κουτσελίνη: Εκτός εαυτού ο Πέτρος Κουσουλός

Με αφορμή την υπόθεση του πατρός Αντωνιού αλλά και την απόφαση που πάρθηκε από τον ανακριτή σχετικά με τις καταγγελίες των ανηλίκων της δομής της Κιβωτού του Κόσμου, επικράτησε μεγάλη ένταση στο πλατό της εκπομπής, Αλήθειες με τη Ζήνα.

Σε συνέχεια, τη Δευτέρα 3/7 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα σχολιάστηκε το γεγονός, ότι ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – με άλλους να συμφωνούν και άλλους να φέρνουν ένσταση από τους παρευρισκόμενους στο πλατό.

Ο Πέτρος Κουσουλός από τη μεριά του βγήκε εκτός εαυτού, καθώς ένιωσε να ”ξεπλένεται” μέσα από την εκπομπή ο Πάτερ Αντώνιος, με αποτέλεσμα να βγει από το πλατό, όσο παράλληλα φώναζε στον συνομιλιτή του.

Η ένταση του Πέτρου Κουσουλού στο πλατό της εκπομπής ”Αλήθειες με τη Ζήνα”

«Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με αυτήν την ιστορία. Συγγνώμη, άφησέ με να μιλήσω όμως. Τόση ώρα γλυφτράκι, παπαγαλάκι, του πατρός Αντωνίου. Έλα τώρα! Να μιλήσουμε και εμείς όμως, παρακολουθώ ένα τέταρτο μία εκπομπή ξεπλύματος του πατρός Αντωνίου. Εγώ δεν θα συμμετάσχω σε αυτό, σας το λέω, λοιπόν φεύγω, είναι αηδία», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κουσουλός

Η στιγμή που ο Πέτρος Κουσουλός αποχώρησε από το πλατό και έμεινε άφωνη η Ζήνα Κουτσελίνη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ