τζέιμς-καφετζής-για-ελευθερία-ελευθε-1413

Τζέιμς Καφετζής για Ελευθερία Ελευθερίου: «Αυτό που του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star σχολίασε τις εξελίξεις στο ριάλιτι

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Katerina» και σχολιάσε τις εξελίξεις στο Survivor All Star με την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ενώ αναφέρθηκε και στη στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε ήταν πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Τζέιμς Καφετζής: Η συνέχεια της τοποθέτησής του για τα όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star

«Τα δύο κορίτσια, η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Πρέπει να φύγει», ανέφερε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης.

«Εγώ αυτό που θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, ήταν να μου λέει: ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και δεν θέλω να εκτεθώ», αποκαλύπτει για την Ελευθερία Ελευθερίου και το Survivor του 2021.

Στο τέλος ο πρώην παίκτης υποστήριξε τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη λέγοντας ότι «Ο Νίκος Μπάρτζης δεν λέει ποτέ ψέματα και είναι φέτος ο πρωταγωνιστής του All Star, δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς αυτό. Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος», σχολίασε κλείνοντας ο Τζέιμς Καφετζής.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ