σαρώνει-η-ελλάδα-η-ελληνική-κουζίνα-εί-5288

Σαρώνει η Ελλάδα: Η ελληνική κουζίνα είναι η 2η πιο νόστιμη στον κόσμο – Σε ποια θέση βρέθηκε η Τουρκία

Ελληνική κουζίνα: Κατέκτησε την 2η θέση στη λίστα με τις πιο νόστιμες κουζίνες

Μεγάλη διάκριση για την ελληνική κουζίνα, η οποία έλαβε τη 2η θέση στη «λίστα με τις πιο νόστιμες κουζίνες του κόσμου» σύμφωνα με την Food Atlas, που έχει έδρα τη Βουλγαρία. Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στη λίστα την πρώτη θέση κατέλαβε η Ιταλία, ενώ την τρίτη θέση η Ισπανία.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επέκριναν με χιούμορ τη λίστα που κατέτασσε ακόμη και την αμερικανική κουζίνα πιο πάνω (13η θέση) από την τουρκική, αναρτώντας φωτογραφίες από φαστ φουντ.

«Αν η αμερικανική κουζίνα βρίσκεται στην πρώτη 20άδα, η λίστα είναι άκυρη», έγραψαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένας χρήστης με βυζαντινή σημαία στην εικόνα του προφίλ του ρώτησε: «Είναι η Τουρκία 17η; Ποιος έκανε αυτή τη λίστα;»

Ένας άλλος, Έλληνας χρήστης που συμμετείχε στη συνομιλία απάντησε: «Είναι η Αμερική μπροστά από την Τουρκία; Με τίποτα».

Ο λογαριασμός με μια φωτογραφία προφίλ της βυζαντινής σημαίας επέκρινε την κατάταξη στη λίστα, λέγοντας «Ακόμη και η Πολωνία είναι πάνω από την Τουρκία».

Δείτε εδώ τη λίστα που ετοίμασε το Food Atlas:

Δείτε εδώ μερικές από τις αντιδράσεις για την 17η θέση της τουρκικής κουζίνας και την 13η της αμερικανικής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είδαμε αντιδράσεις για την 2η θέση της ελληνικής κουζίνας – με πιτόγυρο και μουσακά κανείς δεν έχασε!

Ελληνική κουζίνα: Δείτε τη λίστα και τη θέση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ