έγινε-γνωστό-νωρίς-το-πρωί-άφησε-τη-τελ-6499

Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί: Άφησε τη τελευταία του πνοή ο αντιδήμαρχος, Λάζαρος Λασκαρίδης – Τριήμερο πένθος στο Δήμο

Λάζαρος Λασκαρίδης: Έφυγε από τη ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος Λάζαρος Λασκαρίδης και άφησε τη τελευταία του πνοή. Ο δήμος της Καλλιθέας έχει βυθιστεί στο πένθος από αυτή τη τραγική εξέλιξη.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης στις 27 Απριλίου βρέθηκε σε μια εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Και ενώ βρισκόταν σε ένα εσωτερικό μπαλκόνι του κτιρίου το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό ύψους 3 μέτρων. Τραυματίστηκε στο κεφάλι και άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν καθώς το σημείο ήταν δύσβατο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο. Ο Λάζαρος Λασκαρίδης όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» ως πολυτραυματίας σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Μετά από 12μερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένειά του.

Μήνυση για το θανατηφόρο δυστύχημα του Λάζαρου Λασκαρίδη

Μηνυτήρια αναφορά είχε καταθέσει πριν μερικές ημέρες ο δικηγόρος και φίλος του Λάζαρου Λασκαρίδη, Δημήτρης Μπόλης.

Όπως επίσης είχε αναφέρει για το συμβάν «Σε αυτό το στάδιο η προανάκριση είναι μυστική, θα λάβουμε γνώση όταν ολοκληρωθεί. Έχω την πληροφορία ότι θα γινόταν εξέταση μάρτυρα το πρωί της Τρίτης».

«Αυτό που μπορώ να πω είναι αυτό που βλέπουν όλοι, οι φωτογραφίες είναι ξεκάθαρες. Είναι μια κατασκευή που δεν προσομοιάζει ούτε σε μπαλκόνι, ούτε σε κάγκελο. Το κάγκελο προορίζεται για να προστατεύει και όχι να υποχωρεί. Φαίνεται σπασμένο», ανέφερε για το αν υπάρχει ενημέρωση για έγγραφο που χαρακτήριζε ως «ασφαλές» το επίμαχο μπαλκόνι.

Ο κ. Μπόλης, επεσήμανε ακόμα πως «Δικαίωση θα είναι να γίνει καλά ο Λάζαρος. Τουλάχιστον αυτό που θέλουν οι συγγενείς και οι φίλοι του, είναι να αποδοθούν οι ευθύνες που φαίνεται να υπάρχουν σε αυτούς που ανήκουν. Έτσι ώστε να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Θέλουμε να έρθουν όλα στο φως, και να μην γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Να δούμε ποιοι είναι ακριβώς αυτοί που ευθύνονται».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ