τεράστιος-καναπές-εντυπωσιακό-τζάκι-393

Τεράστιος καναπές, εντυπωσιακό τζάκι: Πλάνα από το μοντέρνο σαλόνι στο εργένικο σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης της γενιάς του και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια, τόσο με την φωνή όσο και με τα τραγούδια του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μετά τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί με τα παιδιά τους και πλέον ζει στον δικό του ξεχωριστό χώρο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο του με την Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2019.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, καταφέραμε να πάρουμε μία γεύση από την διακόσμηση που έχει επιλέξει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Μόνο από το σαλόνι του φαίνεται πως είναι ένα σπίτι μοντέρνο και μεγάλο.

Όπως θα δείτε το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη είναι μοντέρνο, οι περισσότεροι χώροι κυμαίνονται γκρι και λευκές αποχρώσεις ενώ υπάρχουν αρκετά μοντέρνα και ιδιαίτερα διακοσμητικά.

Η κουζίνα από την άλλη είναι σε γήινους μπεζ τόνους, με σύγχρονες συσκευές και φυτά εσωτερικού χώρου.

Θοδωρής Μαραντίνης: Δείτε το σαλόνι στο εργένικο σπίτι του

Από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι βεβαίως το τέλειο ξύλινο πάτωμα που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, την υπέροχη τραπεζαρία της σε καφέ απόχρωση και φυσικά τα μοντέρνα έπιπλα.

Συγκεκριμένα, στο σαλόνι πρωταγωνιστεί ένα fluffy χαλί στο χρώμα γκρι, ενώ ο μεγάλος καναπές σε σχήμα “πι” έχει το χρώμα της μόκας. Απέναντι από τον καναπέ, βλέπουμε μια σύνθεση στο σκούρο γκρι – ανθρακί χρώμα, όπου υπάρχει μια κρεμαστή τηλεόραση και κάποια διακοσμητικά, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε το εντυπωσιακό τζάκι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει αρκετό γούστο, που αποδεικνύεται από το πώς έχει διακοσμήσει το σπίτι του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ