αχώριστες-φίλες-έχτισαν-σπίτι-για-να-π-4536

Αχώριστες φίλες έχτισαν σπίτι για να περάσουν μαζί τα γεράματα και το εσωτερικό του είναι βγαλμένο από παραμύθι

Κίνα: 7 φίλες αποφάσισαν να μείνουν μαζί μέχρι τα βαθιά τους γεράματα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν οραματιστεί ένα μέλλον κοντά στους φίλους του, ένα μέλλον στο οποίο θα ζουν μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους σε ένα σπίτι. Επτά αχώριστες φίλες δεν έμειναν στα λόγια, αλλά κατάφεραν να κάνουν πράξη το όνειρό τους. Πιο συγκεκριμένα τα κορίτσια αποφάσισαν να μείνουν μαζί μέχρι τα βαθιά τους γεράματα κι έτσι έχτισαν όλες μαζί το σπίτι των ονείρων τους.

Όπως υποστηρίζουν στο βίντεο που ακολουθεί, πολύ συχνά αστειεύονταν για το γεγονός ότι ήθελαν να φτιάξουν ένα σπίτι για να μείνουν εκεί όλη τους τη ζωή. Ένα πανέμορφο σπίτι στην εξοχή όπου οι μέρες τους θα κυλούν πιο γαλήνια και πιο ποιοτικά. Κάποια στιγμή, άρχισαν να αναρωτιούνται: «γιατί να περιμένουμε άλλα 30 χρόνια;». Και κάπως έτσι η απόφαση πάρθηκε. Και οι διαδικασίες κατασκευής ενός σπιτιού βγαλμένο από το πιο ωραίο τους όνειρο ξεκίνησαν.

Η μοντέρνα κατοικία βρίσκεται στην κινεζική εξοχή, στην επαρχία Guangzhou. Απέχει περίπου μία ώρα από την κοντινότερη πόλη της περιοχής.

Το σπίτι είναι πραγματικά πολύ άνετο. Εκτείνεται σε 700 τετραγωνικά συνολικά και κόστισε στις φίλες περίπου 580.000 δολάρια (δηλαδή 4 εκατομμύρια γιεν).

Η θέα από τις τζαμαρίες είναι πανέμορφη. Το σπίτι περιλαμβάνει υπνοδωμάτια για τις ίδιες και τις οικογένειες τους. Τεράστια κουζίνα, πισίνα, ακόμα και ένα ειδικά διαμορφωμένο «δωμάτιο τσαγιού».

Οι επτά γυναίκες εξηγούν ότι αισθάνονται πολύ σίγουρες για την επιλογή τους μιας και αγαπιούνται σαν αληθινές αδελφές, ίσως και περισσότερο.

Οι επτά φίλες λένε πώς καταφέρνουν να κρατούν άθικτη την φιλιά τους παρά το πέρασμα των δεκαετιών, υποστηρίζοντας πως δεν τσακώνονται ποτέ. «Έχουμε φροντίσει να χωρίσουμε τις υποχρεώσεις μας και τις δουλειές του σπιτιού έτσι ώστε δεν υπάρχει μεταξύ μας κανένα σημείο τριβής», λένε.

Βίντεο και εικόνες από το σπίτι που έχτισαν μαζί οι επτά φίλες

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ