πήρε-εκδίκηση-ο-ελέφαντας-η-στιγμή-που-4509

Πήρε εκδίκηση ο ελέφαντας: Η στιγμή που κάνει επίθεση σε γυναίκα που τον κορόιδευε με μπανάνες και την πέταξε στον αέρα

Ινδία: Ήθελε να κοροϊδέψει τον ελέφαντα και δεν πήγε καλά αυτό

Μια τουρίστρια στην Ινδία προσπάθησε να κάνει παιχνίδια με το φαγητό ενός ελέφαντα όμως ξέχασε ότι έχει μπροστά της ένα άγριο και πεινασμένο ζώο. Το αποτέλεσμα ήταν το ζώο να θυμώσει και οι στιγμές που ακολούθησαν κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η νεαρή κοπέλα κρατώντας ένα τσαμπί με μπανάνες πλησίασε τον ελέφαντα και τις έβαλε μπροστά από την προβοσκίδα του – θεώρησε όμως «αστείο», αντί να του τις δώσει να τις φάει, να απομακρυνθεί κάνοντας βήματα προς τα πίσω κοροϊδεύοντάς τον.

Ωστόσο, ο τεράστιος ελέφαντας δεν βρήκε διασκεδαστικό το παιχνίδι της τουρίστριας και άρχισε να εκνευρίζεται. Με μια αστραπιαία κίνηση πέταξε με τους χαυλιόδοντές του τη γυναίκα μακριά.

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά ή όχι, αλλά όπως φαίνεται και στο βίντεο που κατέγραφαν οι φίλοι της, οι πιθανότητες να έχει τραυματιστεί από την επίθεση είναι αρκετά αυξημένες.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές και κάνουν το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Και όλα αυτά για ένα βίντεο που θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στην «πρωταγωνίστρια».

Το συγκλονιστικό βίντεο από την Ινδία που έγινε viral

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ