άλλος-άνθρωπος-εγγονή-μεταμορφώνει-τ-2910

Άλλος άνθρωπος: Εγγονή μεταμορφώνει την 80χρονη γιαγιά της με μακιγιάζ και την κάνει να φαίνεται 30 χρόνια νεότερη

Μακιγιάζ: Το Viral βίντεο με τη μεταμόρφωση μιας 80χρονης γυναίκας

Η Tea Llego είναι η γυναίκα από την Κροατία που κατάφερε να «σαρώσει» το διαδίκτυο με τις συμβουλές και τα βίντεο μακιγιάζ που επιμελείται. Μάλιστα ένα από τα βίντεο που έγινε αμέσως viral ήταν αυτό με την απίθανη μεταμόρφωση της 80χρονης γιαγιά της, Livia.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 80χρονη γιαγιά Livia θέλησε ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ και το ζήτησε από την εγγονή της, που είναι αισθητικός. Μάλιστα η Tea Llego από την Κροατία είναι γνωστή για τα μακιγιάζ της σε όλο τον κόσμο. Με την τεχνική που χρησιμοποιεί κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πολλές δεκαετίες μικρότερες.

Η Tea έβαλε όλη την τεχνική και την αγάπη της για το μακιγιάζ κι έβαψε τη γιαγιά της, κάνοντάς γνωστή σε όλο το διαδίκτυο! Αυτή είναι η πρότασή της.

Η 80χρονη ήθελε κάτι για να ανανεωθεί. Η εγγονή της έβαλε όλη την τέχνη της. «Αγαπώ τη γιαγιά μου Livia» είπε η καλλιτέχνιδα Tea Flego από την Κροατία.

«Το να είναι σε γηροκομείο και να δέχεται τέτοιες αντιδράσεις από όλο τον κόσμο σημαίνει πολλά για εκείνη». Το βίντεο με το μακιγιάζ έγινε viral σε όλο τον κόσμο.

Μακιγιάζ: Περήφανη η 80χρονη γιαγιά με το αποτέλεσμα

Από την πλευρά της η 80χρονη καμαρώνει την εγγονή και τη διαφημίζει στο Instagram. Μετά από αυτό το παράδειγμα καταλαβαίνουμε πόσο ωραίο είναι μια γυναίκα να περιποιείται, να δείχνει όμορφη, ακόμη κι αν είναι 80 χρονών!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ