έγινε-μητέρα-στα-66-της-όλοι-την-κατέκρι-4730

Έγινε μητέρα στα 66 της, όλοι την κατέκριναν και σήμερα 83 ετών καμαρώνει τη 17χρονη κόρη της

Μητέρα στα 66: Γιατί δέχτηκε κατακραυγή όταν απέκτησε την κόρη της

Η Αndriana Iliescu είναι μία γυναίκα, η οποία αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 66 της χρόνια. Όταν έμεινε έγκυος η ίδια δέχτηκε έντονη κριτική και σήμερα που είναι 81 ετών καμαρώνει την έφηβη κόρη της και τη βλέπει να μεγαλώνει.


Συγκεκριμένα, από τα αρνητικά και κοροϊδευτικά σχόλια των τρίτων. Επίσης, για το γεγονός ότι η προσωπική της επιλογή να γίνει μητέρα σε τόσο προχωρημένη ηλικία κατέληξε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο. Μάλιστα, προκάλεσε βροχή αντιδράσεων και τρομερή κατακραυγή.

Όπως θα αφηγηθεί αργότερα η Αndriana Iliescu, η οποία εργάστηκε για μεγάλο μέρος της ζωής της σαν λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, η ζωή της έφερε πολλά καλά και πολλές επιτυχίες. Όμως, άργησε πάρα πολύ να της φέρει ένα παιδί. Η ίδια είχε πιστέψει ότι δεν θα γινόταν ποτέ μητέρα. Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι η μητρότητα ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς. Στα 65 της χρόνια διαπίστωσε ότι είχε καταφέρει να μείνει έγκυος. Δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Αμέσως οι γιατροί που επισκέφθηκε τη συμβούλεψαν να μην κρατήσει το παιδί, με το επιχείρημα ότι αυτή η εγκυμοσύνη ήταν καταδικασμένη. Το σώμα της δεν θα μπορούσε ποτέ να ανταπεξέλθει σε αυτή την ηλικία σε κάτι τέτοιο. Επιπλέον, άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος της ζητούσαν να κάνει έκτρωση. Αυτό, διότι θεωρούσαν εξωφρενικό το γεγονός να γίνεται μητέρα σε μία τόσο προχωρημένη ηλικία.

Μητέρα στα 66: Πώς ήταν η γέννα της

Τελικά, η Iliescu δεν άκουσε κανέναν. Λίγους μήνες αργότερα, ως εκ θαύματος, κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα μικροσκοπικό, αλλά υγιέστατο κοριτσάκι. Μάλιστα, δεν είχε καμία απολύτως επιπλοκή κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Αυτό ήταν η αρχή μίας νέας σελίδας της ζωής της, η οποία έκρυβε πάρα πολλές δυσκολίες. Όμως, έκρυβε και πάρα πολλή ευτυχία. Στα 66 της χρόνια η Iliescu έπρεπε να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Παράλληλα διατήρησε τη δουλειά της για βιοποριστικούς λόγους.

Έπρεπε να φροντίζει τη μικρή κάθε μέρα και κάθε νύχτα και την ίδια στιγμή να δέχεται τα αρνητικά σχόλια γνωστών και αγνώστων που αδυνατούσαν να καταλάβουν την επιλογή της. Παρόλα αυτά η 66χρονη γυναίκα δεν το έβαλε κάτω και μεγάλωσε το παιδί της με αγάπη και αφοσίωση, βάζοντας τελείως στην άκρη τον εαυτό της.

Η κόρη της μεγάλωνε και γινόταν ένα χαρούμενο και ήρεμο παιδί, το οποίο δεν μπορούσε καν να φανταστεί ότι η μαμά του ήταν διαφορετική από τις άλλες μαμάδες με οποιονδήποτε τρόπο. Μέχρι που οι συμμαθητές της και οι φίλοι της άρχισαν να τη ρωτάνε για τη «γιαγιά» της.

Κι όμως η μικρή ποτέ δεν πτοήθηκε απ’ όλα αυτά και όσο περνούσε ο καιρός έκανε τους πάντες να δουν τη μητέρα της μέσα από τα δικά της μάτια. Μάλιστα, πολλοί από τους φίλους του κοριτσιού θαύμαζαν και θαυμάζουν την ενεργετικότητα και την καλή διάθεση της Iliescu που στεκόταν πάντα δίπλα στην κόρη της παρά την ηλικία της και τα εμπόδια που συνάντησαν από κοινού στον δρόμο τους.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, και ενώ η κόρη της lliescu είναι πια μία έφηβη κοπέλα, οι δυο τους παραμένουν οι καλύτερες φίλες. Η Iliescu, στα 81 της χρόνια, έχει πια ένα μόνο όνειρο. Να προλάβει να δει την κόρη της να δημιουργεί τη δική της οικογένεια.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ