ετών-13-και-κτηνοτρόφος-ο-βασίλης-γιακο-2730

Ετών 13 και κτηνοτρόφος: Ο Βασίλης Γιακουμής από τη Νάξο που είναι αριστούχος μαθητής και ξυπνάει κάθε μέρα από τις 5 τα χαράματα

Βασίλης Γιακουμής: Ποιος είναι ο 13χρονος που καταφέρνει είναι αριστούχος και ταυτόχρονα κτηνοτρόφος

Ένας 13χρονος μαθητής, ο Βασίλης Γιακουμής έχει καταφέρει να είναι viral, καθώς μπορεί να είναι ακόμα έφηβος, όμως καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα αριστούχος και βοσκός, για να βοηθά την οικογένεια του με το κοπάδι τους.

Ο 13χρονος μαθητής από τη Νάξο αποτελεί «φωτεινό» παράδειγμα, αφού όχι μόνο είναι βοηθός στις οικογενειακές δουλειές, αλλά είναι και άριστος μαθητής. Ο Βασίλης Γιακουμής, ξυπνάει κάθε πρωί από τις 5:00 και βοηθά με το κοπάδι της οικογένειάς του. Παιδί οικογένειας κτηνοτρόφων κάνει όλες τις δουλειές στο μαντρί, ακόμα και το άρμεγμα.

Ο Βασίλης Γιακουμής είναι αριστούχος και φέτος θα πάει Α’ Γυμνασίου. Ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει ακόμα την επαγγελματική πορεία που θα ακολουθήσει στο μέλλον. Ξυπνάει κάθε πρωί από τις 5:00 και βοηθά με το κοπάδι της οικογένειάς του. Παιδί οικογένειας κτηνοτρόφων κάνει όλες τις δουλειές στο μαντρί, ακόμα και το άρμεγμα.

Βασίλης Γιακουμής: Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα», το παιδί είπε ότι, «καμία δουλειά» δεν τον δυσκολεύει

Ο Βασίλης είναι πρώτος και στα μαθήματα, αφού είναι αριστούχος. Φέτος θα πάει Α’ Γυμνασίου, όμως δεν ξέρει ακόμα τι δουλειά θέλει να κάνει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ