μία-και-μοναδική-ευκαιρία-σπίτι-που-φτ-2748

Μία και μοναδική ευκαιρία: Σπίτι που φτιάχνεται σε 20 ημέρες, κοστίζει 5000 ευρώ και το παραδίδουν στον χώρο σου

Φθηνά ξύλινα σπίτια: Ποια είναι τα σπίτια που αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος στην αγορά και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον

Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο για τα νέα ζευγάρια να αγοράσουν ένα σπίτι. Πλέον όμως ύπαρχει λύση για όσους θέλουν να στεγάσουν κάπου τον έρωτά τους, ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

Πρόκειται για μικρά, βολικά και φθηνά ξύλινα σπίτια, που έρχονται στον χώρο σου σε 20 ημέρες. Τα ξύλινα σπίτια αρχίζουν να κερδίζουν έδαφος στην αγορά, αφού είναι και φθηνά και με υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Στην εταιρία Oikodecor με έδρα την Λευκάδα θα βρείτε υλικά κορυφαίας ποιότητας. Εισάγουν και διαθέτουν απευθείας από τον κατασκευαστή στον πελάτη, τα κορυφαίας ποιότητας προκάτ ξύλινα σπίτια OIKOSWOOD HOME & SHED σε τεράστια ποικιλία σχεδίων, καθώς επίσης και προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών της με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας ,τα παγκοσμίου φήμης και ποιότητας χρώματα και βερνίκια BENJAMIN MOORE, COLORIFICO SANMARINESE,SAYERLACK και RUST–O–LEUM και τα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ χρώματα VECHRO.

Συνεργάζονται με οίκους εξειδικευμένων διακοσμητικών υλικών. Όπως EPIC–DÉCOR,μονωτικών υλικών NEOTEX,EVOCHEM,DRYPROOF και υπάρχει μηχανολόγος υλικών εντός του καταστήματος για συμβουλές και λύσεις κάθε κατασκευής OLYMPOS 30m2. Ξύλινο σπίτι για εξοχικό, ξενώνα η αποθηκευτικό χώρο. Δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και των αειφόρων δασών, τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται για κάθε δέντρο χρήσης

Φθηνά ξύλινα σπίτια: Εικόνες από τον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο τους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ