με-λένε-λένα-είμαι-πολύ-όμορφη-και-δεν-2160

«Με λένε Λένα, είμαι πολύ όμορφη και δεν μπορώ να πάω το παιδί μου σχολείο, γιατί με ζηλεύουν οι άλλες μαμάδες»

Ζήλεια: Η εξομολόγηση μιας instagrammer για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν οι άλλες γυναίκες

Η Λένα πήρε τη μεγάλη απόφαση να εξομολογηθεί το πρόβλημά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως τονίζει η γυναίκα τη ζηλεύουν οι μαμάδες γιατί είναι πολύ όμορφη. Μάλιστα η ζήλεια των άλλων γυναικών φτάνει σε τέτοια επίπεδα που δεν μπορεί να πάει να πάρει το παιδί της από το σχολείο.

Η νεαρή μητέρα Lena Nersesian είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας πάνω από 500.000 ακόλουθους στο Instagram και πάνω από ένα εκατ. συνδρομητές στο κανάλι της Youtube.

Η ίδια πιστεύει πως είναι… υπερβολικά όμορφη για να πάει την κόρη της στο σχολείο, καθώς οι υπόλοιπες μητέρες την κοιτούν περίεργα.

Ποιος είναι ο λόγος που οι άλλες μαμάδες ζηλεύουν τη Lena Nersesian

«Έχω την αίσθηση πως νομίζουν ότι θα γδυθώ και θα κάνω σ@ξ με τους άντρες τους μπροστά στα μάτια τους έτσι και δεν παρακολουθούν κάθε μου κίνηση» είπε συγκεκριμένα, τονίζοντας πως «δεν είμαι ο άνθρωπος που θα καταστρέψει ένα σπιτικό. Είμαι επιτυχημένη blogger και επιχειρηματίας, έχτισα όσα έχω από το τίποτα».

Αυτά τα τραβάνε οι όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες που χωρίς να προκαλλούν τους ασκούν πίεση και ζήλια οι συνάνθρωποι της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ