σπίτι-θαύμα-σε-κοντέινερ-είναι-31-τ-μ-είν-1661

Σπίτι-θαύμα σε κοντέινερ: Είναι 31 τ.μ, είναι έτοιμο μέσα σε ένα βράδυ, κοστίζει 7.500€ και στεγάζει δύο ζευγάρια

Σπίτι κοντέινερ: Είναι μόλις 31τ.μ κι όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πολυτέλειες των μεγάλων σπιτιών

Το Cubica θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα σπίτι – θαύμα και αυτό γιατί είναι ένα σπίτι κοντέινερ, κι όμως άνετο και πολυτελές.

Πιο συγκεκριμένα είναι μόλις 31 τ.μ., αλλά διαθέτει όλες τις ανέσεις και φυσικά δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από μεγαλύτερα σπίτια. Η κατοικία έχει σχεδιαστεί από μια εταιρεία της Costa Rican.

Το Cubica, δεν περιλαμβάνει μόνο όλα τα χαρακτηριστικά που έχει ένα σπίτι μεσαίου μεγέθους, αλλά και ορισμένες φανταστικές ανέσεις, όπως ένα κομψό κατάστρωμα με ξύλινη επένδυση στο πάτωμα, LED φωτισμό σε όλους τους χώρους και ακόμη, ευπροσάρμοστα καταλύματα φιλοξενουμένων.

Σπίτι κοντέινερ: Κοστίζει μόλις 7.500€ και είναι υπερ-άνετο

Το σπίτι φιλοξενεί άνετα τέσσερις ενήλικες μαζί σε ένα μεγάλο κρεβάτι και έχει δύο στοιβαγμένες κουκέτες. Κάθε κρεβάτι διπλώνεται και μαζεύεται όταν δεν χρησιμοποιείται, ενώ μέρος του κυρίως κρεβατιού μπορεί να διπλασιαστεί και να γίνει τραπέζι για γεύμα

Η μικρή κουζίνα του Cubica διαθέτει τα πάντα. Ένα μικρό ψυγείο, μια κουζίνα με δύο καυστήρες, ένα φούρνο μικροκυμάτων, ένα μεγάλο νεροχύτη και άφθονο χώρο για επιπλέον συσκευές.

Το μπάνιο του μικρού σπιτιού είναι εξοπλισμένο με εκπληκτικά μεγάλο ντους, τουαλέτα, σύγχρονο νεροχύτη, πλυντήριο, ακόμη και στεγνωτήριο!

Οι σχεδιαστές κατάφεραν να βρουν και έναν τρόπο για το πρόβλημα της θερμότητας! Το Cubica χρησιμοποιεί την αρχική μεταλλική του επικάλυψη, για να απομακρύνει τις ανεπιθύμητες ακτίνες του ηλίου. Επιπλέον, αυτή λειτουργεί και ως επιπλέον μόνωση. Έξυπνο!

Εκτός από την ύπαρξη ενός εντυπωσιακού καταστρώματος στην οροφή, το σπίτι διαθέτει επίσης συρόμενες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν και μεταβαίνουν σε ένα μεγάλο αίθριο χώρο, όπου οι κάτοικοι μπορούν να κάνουν μπάρμπεκιου ή ηλιοθεραπεία.

Φυσικά αν σκεφτεί κανείς τις τιμές των ενοικίων, σίγουρα αυτή δεν είναι μία κακή ιδέα, αφού μπορεί να στεγάσει με άνεση μέχρι και δύο ζευγάρια.

Φωτογραφίες από το εξωτερικό και το εσωτερικό του σπιτιού – κοντέινερ

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ