δεν-κράτησε-πολύ-η-χαρά-ανοιχτοχέρης-π-5616

Δεν κράτησε πολύ η χαρά: Ανοιχτοχέρης πελάτης άφησε 4.400€ φιλοδώρημα σε σερβιτόρα και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου την απέλυσε αμέσως

ΗΠΑ: Η σερβιτόρα απολύθηκε μετά το μεγάλο φιλοδώρημα

Ένας κουβαρντάς πελάτης έκανε τρισευτυχισμένη μια σερβιτόρα όταν της άφησε 4,400 δολάρια φιλοδώρημα. Όμως ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου αποδείχθηκε πως δεν είναι και από τους πιο τίμιους εργοδότες.

Η σερβιτόρα, Ryan Brandt, είχε φροντίσει ένα τραπέζι με περισσότερα από 40 στελέχη επιχειρήσεων στο εστιατόριο του Αρκάνσας όταν της έδωσαν τη μικρή περιουσία για τις υπηρεσίες της, ύψους 4,400 δολάρια.

ΗΠΑ: Θα έπαιρνε το 20% του φιλοδωρήματος

Ωστόσο, το εστιατόριο Oven & Tap, απέλυσε έκτοτε την Ryan λίγο αφότου της δόθηκε το ποσό. Αν και αυτή τη στιγμή υπάρχει μια έντονη συζήτηση όσον αφορά την εθιμοτυπία των φιλοδωρημάτων, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι οπουδήποτε μεταξύ του 10 και του 12,5% είναι συνήθως ένα καλό σημείο για να ξεκινήσουμε όταν δεν είμαστε σίγουροι.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη ομάδα πελατών πήγε πραγματικά το φιλοδώρημα στο επόμενο επίπεδο, αφού έδωσε στη σερβιτόρα χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Η συναρπαστική στιγμή ανέβηκε αργότερα στο Instagram από μία από τις παρευρισκόμενες στο δείπνο, τη Rebecca Soto, η οποία έγραψε στη λεζάντα το συγκινητικό κλιπ: «Είμαι ταπεινή που ήμουν μέρος κάτι τόσο όμορφου και γενναιόδωρου πράγματος. Να ευλογήσω κάποιον άλλο χωρίς να τον γνωρίζω προηγουμένως».

Μετά τη σπουδαία περίσταση, η σερβιτόρα αποκάλυψε στο KNWA News: “Μου είπαν ότι επρόκειτο να δώσω τα μετρητά μου στον υπεύθυνο της βάρδιας μου και ότι θα έπαιρνα στο σπίτι μου το 20%”.

Είπε επίσης στο πρακτορείο ότι εργάζεται στο Oven & Tap για πάνω από τρία χρόνια και ότι ποτέ στο παρελθόν δεν της είχε δοθεί εντολή να μοιράσει τα φιλοδωρήματά της με τους συναδέλφους της. Η ίδια αποφάσισε να κρατήσει τα χρήματα όπως δικαιούταν, απολύθηκε και πήρε και μια μεγάλη αποζημίωση.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ