έφυγε-από-τη-ζωή-η-λία-παπαϊακώβου-β-34828

”Έφυγε” από τη ζωή η Λία Παπαϊακώβου: Βαρύ Πένθος στον κόσμο της Ναυτιλίας

Η κυπριακή ναυτιλία θρηνεί για τον θάνατο της Λίας Παπαϊακώβου, γενικής διευθύντριας των εταιρειών χαρτοφυλακίου της OSM στην Κύπρο.

Η Λία Παπαϊακώβου εντάχθηκε στην OSM το 2007 και δημιούργησε γραφείο στην Κύπρο, με τον πρώτο της ρόλο ως μάνατζερ.

Δημιουργώντας το γραφείο στη Λεμεσό, και με μεγάλη εμπειρία από άλλες πτυχές της ναυτιλιακής βιομηχανίας, είχε δηλώσει ότι της άρεσε ο τρόπος που στον κλάδο κινούνταν τόσο γρήγορα και απολάμβανε τις προκλήσεις που συναντούσε. «Οι προκλήσεις σε κάνουν να μεγαλώνεις», έλεγε.

Η Λία Παπαϊακώβου ήταν μια πολύ αξιοσέβαστη προσωπικότητα στον ναυτιλιακό τομέα. «Όταν οι άνθρωποι βλέπουν πόσο μακριά έχεις φτάσει, πόσο ικανός είσαι στη δουλειά σου και πόσο καλά αντέχεις , σε κοιτάζουν», ανέφερε σε μία από τις δηλώσεις της. «Το να φτάσετε σε επίπεδο διαχείρισης φυσικά σας κερδίζει σεβασμό».

Τόνιζε επίσης πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους να κάνουν κάτι που αγαπούν. «Πρέπει να αγαπάς την επιχείρηση διαφορετικά θα είναι μια κουραστική δουλειά που αντιμετωπίζει όλες τις καθημερινές προκλήσεις».

Μεταξύ αυτών οι καλές της φίλες Ραμόνα Φίλιπ, Άντρεα Λόρδου.

Άντρεα Λόρδου:

«Ήσουν η πιο όμορφη, καλόκαρδη και ευγενική ψυχή που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τόσο όμορφη εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Mία μαχήτρια σαν καμία άλλη. Όχι άλλη μάχη αγάπη μου, όχι άλλος πόνος. Πάντα θα σε λατρεύουμε και θα σε αγαπάμε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι πάντα το καλό καλοκαίρι μας. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά»

Ραμόνα Φίλιπ:

«Αγαπημένη μας Λία, θα σε θυμόμαστε ως ένα σπάνιο και εξαιρετικό άνθρωπο που η παρουσία του ακτινοβολούσε ζεστασιά, καλοσύνη και αγάπη, με μία ευγενική ψυχή και με μια καρδιά που ξεχείλιζε συμπόνια».

Πηγή: inbusinessnews.reporter.com.cy

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ