είναι-όλα-ένα-μεγάλο-ψέμα-τουρίστρι-34701

«Είναι όλα ένα μεγάλο ψέμα»: Τουρίστρια ζητά απεγνωσμένα να φύγει από την Ευρώπη μετά από διακοπές τριών μηνών

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά από ένα βίντεο που έχει δημοσιεύσει μια γνωστή influencer σχετικά με την εμπειρία που είχε στο ταξίδι της στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την δημιουργό περιεχομένου οι εικόνες που υπάρχουν στα social media είναι ψευδείς.

Μια πρόσφατη ανάρτηση στο TikTok από τη δημιουργό περιεχομένου Mikaela Testa πυροδότησε μια έντονη συζήτηση, καθώς εξέφρασε ανοιχτά τις λιγότερο ενθουσιώδεις απόψεις της για ορισμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς διακοπών. Στις 15 Αυγούστου, η Testa, η οποία διαθέτει 2,4 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα, μοιράστηκε τις ειλικρινείς σκέψεις της σχετικά με το ταξίδι της στο γραφικό ιταλικό νησί Κάπρι, προκαλώντας μια σειρά από απόψεις μεταξύ των θεατών.

Στο δίλεπτο βίντεό της, η Testa προειδοποίησε όσους λαχταρούν μια ευρωπαϊκή καλοκαιρινή απόδραση, δηλώνοντας: «Αν δεν είστε στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι και είστε πραγματικά λυπημένοι γι’ αυτό, μην είστε, σας παρακαλώ. Γιατί δεν ισχύουν όλα όσα λέγονται». Συνέχισε περιγράφοντας τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, συμπεριλαμβανομένου του σημαντικού χρόνου που χρειαζόταν για να φτάσει στις επιθυμητές τοποθεσίες, οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε, συχνά απαιτούσαν μια ολόκληρη μέρα περπάτημα. Η Testa αμφισβήτησε επίσης την αυθεντικότητα των ταξιδιών άλλων influencers στο μαγευτικό νησί, υπονοώντας ότι πολλές απεικονίσεις είναι σε μεγάλο βαθμό επεξεργασμένες και φιλτραρισμένες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εν μέσω της ειλικρινούς κριτικής της, η Testa βρήκε στιγμές ομορφιάς, μοιραζόμενη πλάνα της ίδιας και των φίλων της να απολαμβάνουν μια γραφική βόλτα με σκάφος και να κάνουν δροσιστικές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά που περιβάλλουν το νησί Κάπρι. Παραδέχτηκε επίσης με ειλικρίνεια: «Έχουν περάσει τρεις μήνες, απλά πεθαίνουμε να γυρίσουμε σπίτι».

Σε ένα ξεχωριστό βίντεο που αναρτήθηκε την ίδια μέρα, η Testa συμβούλευσε τους χρήστες του TikTok να «παρακάμψουν τη Βαρκελώνη» λόγω των αντιληπτών προβλημάτων της με την καθαριότητα και την οσμή στην ισπανική πόλη, δηλώνοντας ότι αυτή και οι φίλοι της βρέθηκαν να περπατούν καθημερινά μέσα σε ανθυγιεινές συνθήκες.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα βίντεο της Testa σε στυλ vlog έχουν συγκεντρώσει σημαντική ανταπόκριση, συγκεντρώνοντας συνολικά 4,3 εκατομμύρια likes. Ωστόσο, έχουν επίσης προκαλέσει μια έντονη συζήτηση μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τις απόψεις να ποικίλλουν ευρέως σχετικά με την αυθεντικότητα των απόψεών της και την εγκυρότητα των ταξιδιωτικών της εμπειριών.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ