κλαίει-και-ο-θεός-στην-άρτα-σπαρακτικέ-8419

Κλαίει και ο Θεός στην Άρτα: Σπαρακτικές εικόνες, με ροζ μπομπονιέρες η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους

Άρτα: Το τελευταίο αντίο στη μικρή Λυδία-Ελένη

Το κλίμα είναι βαρύ στην Άρτα καθώς σήμερα τελείται η κηδεία του 5,5 μηνών βρέφους που πέθανε ξεχασμένο στο αυτοκίνητο. Πριν τη κηδεία θα πραγματοποιηθεί η ονοματοδοσία ενώ στην εκκλησία επικρατούν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τις μπομπονιέρες και τη φωτογραφία του μωρού να ραγίσουν καρδιές.

Από νωρίς στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, το γραφείο τελετών του κ. Κωνσταντίνου Δήμου από τη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας – που ανέλαβε αφιλοκερδώς την τελετή – είχε ετοιμάσει τα πάντα για τη μικρή Λυδία – Ελένη. Το 5,5 μηνών βρέφος που δεν πρόλαβε καν να βαπτιστεί και έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, ξεχασμένη σε ένα αυτοκίνητο από τον 37χρονο πατέρα της.

Έξω από την εκκλησία αν δεν υπήρχαν στεφάνια και βαριά ατμόσφαιρα, θα πίστευε κανείς πως θα γινόταν η βάπτιση της μικρής. Μια φωτογραφία με το πανέμορφο μωράκι, χαμογελαστό, και οι μπομπονιέρες για το όνομα που θα του χάριζαν, συνέθεταν το σκηνικό.

Σπαρακτικές εικόνες από την εκκλησία που τελείται η κηδεία του μωρού στην Άρτα

Όμως, η σκληρή πραγματικότητα επαναφέρει όλους στον θρήνο και τον πόνο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του συνεργάτη του Newsbomb.gr, Δονάτου Παππά, η σορός του 5,5 μηνών βρέφους αναμένεται στον Ιερό Ναό στις 11:30 ενώ στις 12:00 θα γίνει η τελετή για να πάρει το βρέφος το όνομα.

Δεν θα πραγματοποιηθεί βάπτιση, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και ημέρες, αλλά θα διαβαστεί μια ιερή ευχή έτσι ώστε στη συνέχεια να τελεστεί η κηδεία.

Στη συνέχεια, η ταφή του μωρού θα γίνει στο Παλαιό Κοιμητήριο Άρτας. Τόσο στον Ιερό Ναό, όσο και στο κοιμητήριο, υπάρχει αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα.

Πηγή: Newsbomb.gr

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ