νέο-ξέσπασμα-από-τον-γιώργο-λιάγκα-θα-1417

Νέο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα: «Θα λέμε την άποψή μας και σας παρακαλώ πολύ ασχοληθείτε με τα δικά σας»

Γιώργος Λιάγκας: Σε ένα νέο ξέσπασμα προχώρησε ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιάγκας για μία ακόμη φορά μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «Το Πρωινό» και με έναν μακρύ λόγο υπεραμύνθηκε των επιλογών τόσο του ίδιου, όσο και της εκπομπής στη σκιά των τραγικών γεγονότων στα Τέμπη.

«Όταν λέει κάποιος κάτι, καλό είναι να αποτυπώνουμε σε αναπαραγωγές αυτά που λέει και να μην αναπαράγουμε κάτι άλλο, ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, στο νέο ξέσπασμά του, επισημαίνοντας πως ο ίδιος παρακολουθεί με ψυχραιμία τα όσα γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε θετικά, είτε αρνητικά και υπεραμύνθηκε των φετινών επιλογών για το ύφος της εκπομπής.

«Είμαι περήφανος για αυτή τη δημοσιογραφική ομάδα που έχω στην εκπομπή. Έχουμε κάνει μια επιλογή από την αρχή της χρονιάς. Δεχθήκαμε κριτική. Για να τελειώνουμε, το σε ποια ζώνη παίζει μια εκπομπή δεν σημαίνει ότι έχει μια σκαλέτα όπως τη φαντάζεται κάποιος άλλος. Και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι σας στην ελληνική τηλεόραση αντί να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και τις δικές σας εκπομπές, κάντε το.

Έχω πει εγώ ποτέ κανείς τι θα κάνει; Μία εκπομπή ρημάδα σας ενοχλεί και βγαίνετε και λέτε πώς θα κάνουμε εμείς την εκπομπή μας. Τι σας κόφτει; Αφήστε να την κάνουμε, όπως λέει η συνείδησή μας. Καταλάβατε ότι έγιναν κάποιες αλλαγές στην εκπομπή αυτή, ότι η εκπομπή αυτή είναι πια δημοσιογραφική. Δεν είναι απόφαση δική μου, είναι του σταθμού. Δεν μπορεί να ζούμε σε αυτή την κοινωνία κι εσύ να παίζεις μόνο Survivor. Μπορεί να το πληρώσουμε κάποιες φορές που θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Κοιτάξτε ποιοι είμαστε εδώ. Βλέπετε κανέναν σταρ από ριάλιτι; Δεν έχουμε τη λάμψη του lifestyle σε αυτή την εκπομπή, είμαστε δημοσιογράφοι. Θα λέμε την άποψή μας και σας παρακαλώ πολύ ασχοληθείτε με τα δικά σας. Αφήστε μας να κάνουμε αυτό που μας υπαγορεύει η συνείδησή μας.

Επίσης, μη διαστρεβλώνετε αυτά που λέω. Χθες είπα πώς αισθάνθηκα βλέποντας να τσακώνονται δύο γάιδαροι σε ξένοι αχυρώνα. Ο αχυρώνας είναι ο ελληνικός λαός, πίσω τα κάδρα με τους νεκρούς κι εμείς να βγάζουμε τα μάτια μας. Και είπα ότι αρνούμαι να μπω στο παραμυθάκι αυτό»

«Μείνετε σε αυτό κύριοι, που μου κάνετε κριτική, δεν με θλίβει το γεγονός ότι κάποιοι τραγούδησαν, πιστεύω ότι μέσα τους το έχουν μετανιώσει. Με θλίβει ότι αυτοί που τραγούδησαν γνώριζαν ότι τα μαγαζιά τους θα γέμιζαν με ανθρώπους που ήταν διατεθειμένοι να χορέψουν τσιφτετέλι και να διασκεδάσουν δύο μέρες μετά το μεγάλο θανατικό. Αυτό με ενόχλησε. Η νοοτροπία ενός λαού με ενόχλησε, δεν με ενόχλησε κανένας τραγουδιστής» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το βίντεο με την τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ