παράδειγμα-προς-μίμηση-η-26χρονη-μαρία-2150

Παράδειγμα προς μίμηση: Η 26χρονη Μαρία μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», σπούδασε νοσηλευτική και εξομολογήθηκε τη συγκινητική ιστορία της

Χαμόγελο του παιδιού: Η Μαρία βρέθηκε στη δομή όταν ήταν 6 ετών και σήμερα είναι νοσηλεύτρια

Η Μαρία είναι ένα από τα παιδιά του μεγάλωσε στο «Χαμόγελο του παιδιού». Το νεαρό κορίτσι είχε παραχωρήσει κατά το παρελθόν μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου. Η ίδια είχε τότε εξομολογηθεί τη συγκινητική ιστορία της, η οποία μεγάλωσε στην οικογένεια του Χαμόγελου του παιδιού και κατάφερε να σπουδάσει νοσηλευτική.

Μαζί του, ήταν ένα από τα παιδιά που μεγάλωσαν σε αυτήν την οικογένεια. Πλέον έχει ακολουθήσει τον δικό της δρόμο στο μονοπάτι της ζωής. Η Μαρία βρέθηκε στην αγκαλιά του «Χαμόγελου του παιδιού», όταν ήταν μόλις έξι ετών. Μαζί της, βρισκόταν ο κατά τρία χρόνια μικρότερος αδερφός της.

Ξεπερνώντας μαζί, την τραγική ιστορία της οικογένειάς τους, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον.

Η 26χρονη σήμερα Μαρία από το Χαμόγελο του Παιδιού είναι έτοιμη να ακολουθήσει τα όνειρα της

Η 26χρονη σήμερα Μαρία έφυγε από το σπίτι του «Χαμόγελου», όταν έγινε 18 ετών και ένιωσε έτοιμη να βγει στην κοινωνία και να ακολουθήσει τα δικά της όνειρα.

Σπούδασε νοσηλευτική, ώστε να μπορεί να βοηθάει όσους την έχουν ανάγκη, ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται να παντρευτεί τον σύντροφό της και να φτιάξει τη δική της οικογένεια.» «Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου, πρέπει να το λέμε αυτό!

Δεν πρέπει να πατάμε στο παρελθόν, πρέπει να το αποδεχόμαστε, να συμφιλιωνόμαστε με το παρελθόν μας, να προχωράμε τη ζωή μας και να ξέρουμε ότι ποτέ δεν είμαστε μόνοι».

Πάρα πολύ συγκηνιτικά τα λογια ενός κοριτσιού που δεν μεγάλωσε μέσα σε μια φυσιολογική οικογένεια αλλά στην αγκαλιά του Χαμόγελου του Παιδιού.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ