ραντεβού-από-τη-κόλαση-πήγαν-στο-first-dates-κ-6530

Ραντεβού από τη «κόλαση»: Πήγαν στο First Dates και παραλίγο να τσακωθούν μπροστά σε όλους, προσβολές, αγένεια και ειρωνείες

First Dates: Το ραντεβού που ήταν μέσα στις ειρωνίες και στις προσβολές

Ανάμεσα στα ζευγάρια που εμφανίστηκαν στο δεύτερο επεισόδιο του First Dates ήταν η Ίλια και ο Μάνος. Μέχρι τώρα μας έχουν συνηθίσει τα ζευγάρια να περνάνε αμήχανες στιγμές ή απλά να μην ταιριάζουν αλλά αυτό το ζευγάρι πέρασε το επίπεδο της χυλόπιτας σε άλλο επίπεδο.

Από την μια η ειρωνεία του ενός προς τον άλλον και από την άλλη τα συνεχόμενα συναισθηματικά μουδιάσματα, δεν άφησαν ποτέ την συνάντηση να εξελιχθεί έστω ομαλά στο First Dates. Έτσι, όταν η Ίλια και ο Μάνος βρέθηκαν μετά το ραντεβού προκειμένου να κάνουν δηλώσεις ήταν ξεκάθαρο πως δεν υπήρχε πιθανότητα για επόμενο ραντεβού.

Ο Μάνος μάλιστα αναφέρθηκε και σε όλα όσα τον ενόχλησαν από την Ίλια στο πρώτο τους ραντεβού. «Θέλω να σου πω κάτι. Νομίζω ότι δεν ήσουν , σαν μια γενική άποψη, ότι δεν ήσουν πάρα πολύ ευγενική μαζί μου. Και επειδή είμαι λίγο ευαίσθητος άνθρωπος, νομίζω ότι μάλλον δεν το χειρίστηκες σωστά. Δεν μπορώ να πω όμως ότι ήταν άσχημα ή δεν πέρασα καλά αλλά θεωρώ πως, όχι, δεν θα πήγαινα για ένα δεύτερο ραντεβού».

«Ναι αλλά εγώ σε ρώτησα και προσπάθησα να δω τι έχεις. Κατάλαβα ότι δεν ήσουν καλά και ότι κάποια στιγμή μπορεί να μάγκωσες με αυτά που λέω πως μπορεί να μην είσαι σαν εμένα, πιο διαχυτικός και κοινωνικός. Σου έδωσα την ευκαιρία να μου εξηγήσεις αλλά δεν με βοήθησες, λυπάμαι» αποκρίθηκε απευθείας η Ίλια στο… αποτυχημένο της ταίρι στο First Dates.

Μάνος: Ήσουν διαχυτική και κοινωνική, εσύ; Ναι, εντάξει. Όντως μπορεί. Έχεις απόλυτο δίκιο.

Ίλια: Ειρωνεία ήταν αυτό τώρα! Έτσι ήσουν όλο το βράδυ να ξέρεις! Δέχομαι τις παρατηρήσεις αλλά να δέχεσαι και εσύ τις δικές μου.

Μάνος: Ήμουν, ναι. Μετά από κάποιο σημείο ήμουν διότι νομίζω ότι το άξιζες!

First Dates: Τελικά πως πήγε το ραντεβού της Ίλιας και του Μάνου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ